Arabská strana ve Švédsku vyzývá Švédy, aby opustili svoji rodnou zemi

single-image

Arabská strana je už druhou islámskou stranou ve Švédsku. V této straně mohou být členy výhradně Arabové a je nasnadě, že má stejný cíl jako další islámská strana v zemi – zcela demokratickou cestou zavést právo šaría, potažmo islámský chalífát. (Foto: Wallpaperfare)

Už před časem jsem zde upozornila na vznik Arabské strany ve Švédsku. Ve svém programovém prohlášení  tvrdí, že je stranou Arabů ve Švédsku, jejímž úkolem je chránit “svůj lid”. Nyní jdou ještě o krok dál a naléhají na Švédy, kteří si neváží pokračující arabizace a islamizace ve Švédsku, aby opustili zemi.

Ve svém účtu na Facebooku  strana hovoří ke všem etnickým Švédům, kteří nemají rádi to, co popisují jako “rozmanitost”, či multikulturalismus, aby emigrovali. 

Chtějí také, aby se vzdali svého švédského občanství. “Nemáte se zde co roztahovat!” píše strana. Strana dále píše, že chce zajistit emigrační projekt pro Švédy, “kteří nemají rádi multikulturalismus”. Cílem je prý podpora “integrace a společenství”. Tedy rozumějte, jde o podporu integrace přizpůsobivých Švédů mezi muslimy. Integrovat se zde tedy nemají ti, kdo do země přijeli, ale ti, jejichž předkové zemi vybudovali.

Tento krok čelí ostré kritice v komentářích, Švédové jsou konsternovaní z toho, co si Arabové vůči nim dovolují a mnozí je vyzývají, aby naopak odešli oni.

Zdroj: 1

loading...